0761 294 443ACASASERVICIIDESPRECONTACT
Reparatii Navigatii BMW

REPARATII NAVIGATII BMW

Avem o echipa de electronisti profesionisti, certificati IPC, de cel mai inalt nivel care impreuna cu echipamente si tehnologii de ultima ora asigura repararea si testarea in mod de fabrica a oricarui tip de navigatie BMW: CCC, CIC, NBT, NBT EVO, M-ASK, etc.

Cele mai comune simptome pentru navigatiile BMW sunt:
Navigatia se restarteaza in logo BMW
Navigatia BMW nu afiseaza
Lipsa sunet / sunet intermitent
Navigatia BMW functioneaza intermintent la cald sau la rece
Navigatia sta aprinsa chiar daca masina este oprita si consuma bateria
Meniu navigatie dezactivat

Reparatia dureaza 24 ore. Se emite certificat de garantie pentru 12 luni.

Lucram cu reprezentantele BMW din toata tara, colaboram cu service-uri din tara si de peste hotare. Puteti sa aduceti unitatea la sediul nostru sau o puteti trimite prin curier.

Suna la 0761 294 443 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
Reparatii navigatii

Reparam orice tip de navigatie auto BMW (CCC, iDrive CIC, NBT, NBT-EVO), oferim o garantie de 12 luni pentru orice navigatie reparata la noi in service. Cele mai intalnite probleme la navigatiile Auto BMW CCC iDrive: Meniul lent : cand navigati prin meniul navigatiei, navigarea este lenta(are un decalaj) in executarea comenzilor; Un alt modul ar putea fi defect. Cele mai frecvente module defecte pe langa unitatea CCC: modulul bluetooth (MULF), amplificatorul (TOP-HIFI, de asemenea cunoscut sub numele de Logic 7).

Avem o experienta de peste 10 ani in depanarea navigatiilor auto si a accesoriilor acestora, va oferim servicii de service, reparatii, depanare, update si upgrade hardware si software. Asiguram servicii de reparatie / depanare pentru oricare tip de navigatie auto aftermarket cu sistem de operare Android.

Reparatii module electronice BMW: reparatii navigatii iDrive M-ASK, M-ASK-II, CCC, CHAMP, Alpine, CIC, HU ENTRY, HU ENTRY NAV, NBT, NBT EVO; Reparatii navigatii MKIV, MKIII; Reparatii display BMW

Reparatiile se efectueaza numai in laboratorul propriu de catre personal autorizat. Trebuie luat in calcul faptul ca de multe ori este nevoie de piese sau componente care trebuiesc comandate la furnizori interni sau externi si, din acest motiv nu putem estima cat dureaza reparatia. Se pot repara si navigatiile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim 24 de ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid.

Autoturismele BMW vin din fabrica cu mai multe tipuri de navigatie. Iata cateva din cele mai cunoscute: BMW iDrive CCC, CIC, NBT. Datorita expertizei si experientei noi putem repara orice tip de sistem de navigatie prezent pe BMW. Mai mult, pentru fiecare reparatie dam garantie 12 luni (cu exceptia cazului in care sistemul a fost dus in mai multe service-uri si a fost supus mai multor interventii care au esuat).

Sistemele de navigatie au o interfata de ecran care va permite sa introduceti destinatia dorita de fiecare data. Cel mai adesea, va trebui doar sa selectati pur si simplu orasul in care conduceti, apoi sa introduceti o adresa stradala. Multe sisteme folosesc textul predictiv oferind sugestii dupa ce introduceti cateva litere. Astfel nu veti va trebui sa introduceti de fiecare data nume intregi de orase sau strazi. Veti avea de asemenea posibilitatea de a selecta o intersectie sau de a alege sa mergeti in centrul unui oras.

|Termeni si conditii|Politica de confidentialitate|Politica de utilizare cookie-uri|
@2022 teotel.ro